Hengchang quiltning maskiner fabrik specialiserar sig på tillverkning quiltning-maskiner, datoriserade kedjesöm multifunktionella quiltning maskin, flera nål quiltning maskin, lång arm enda nål quiltning maskin, madrass-maskiner.

Våra maskiner kombinerar Americas avancerade teknik med våra egna mönster att producera generation nya maskiner. Således, våra produkter är mycket konkurrenskraftiga när det gäller kvalitet, tillförlitlighet, effektivitet, kostnadseffektivitet och enkelt handhavande. Vårt krav på kvalitet har fått oss ett gott rykte runt om i världen.

Vi har en stor kundbas, även kunder från Kina, Nord-och Sydamerika, Europa, Mellanöstern, Asien och andra ställen.

Vi är tacksamma mot våra kunder för deras stöd och lojalitet. I gengäld kommer fortsätta vi att arbeta hårt för att leverera högkvalitativa maskiner med professionell ledning och efter försäljning tjänster till våra kunder.

Vår vilja är att ge bra service till våra kunder

Vårt mål är att ge säljstöd, service stöd och del stöd

Globala försäljningsnätverk:

HengChang fortsätter att arbeta med ingång från kunder för att fortsätta att göra en bättre maskin för framtiden. Hengchangs fokus ligger på att förbättra kundernas behov genom att ge den bästa kvalitet maskin i världen med exceptionell service och kommunikation.

För framtiden:

Fortsatt nöjda kunder är vår beslutsamhet.

Ny innovation är vår permanenta garanti.