Datoriserade quiltning maskin intelligens utvecklingen av Kina vägar

Quiltning maskin teknikutveckling i Kina och erfarenheten som vunnits under den internationella maskinen, men datoriserade quiltning maskin marknaden är med utvecklingen av textilen industrin fortsätter att expandera.

Faktiska i Kina, quiltning symaskin dator quiltning symaskin produkter av verklig marknad också bara nära mer än 10 år i bilda, denna klass produkter hör också till unga stat, dator quilting sy konfidentiell gå av vägen också är lång, framtida utvecklingen riktning kommer är och internationella standarder för intelligent av Road, dator quiltning symaskin bör uppnås engångs avslutade öppen bomull , och skickade tyg, och mottagna sida och CD sida, processen för uppsättningar linje och fyllning, och operation bör med visuell av, mer mänsklig och den intelligenta av.

Och datoriserade quiltning-maskiner och datoriserade brodyr maskiner också kommer att kombineras med fjärrkontrollen i produktionsprocessen, således inse quiltning design av industriell produktion automatisering, intelligent informationshantering och process kontroll. Intelligent utvecklingen av datoriserade quiltning maskin, Kina är den allmänna inriktningen av vägen.