Frankrike textilmaskiner syftar till den indiska marknaden

Frankrike textilindustrin maskiner att tillgodose utvidgningen av den europeiska marknaden, den årliga omsättningen av 1,3 miljarder dollar. Men i kölvattnet av den ekonomiska krisen, som Kina, blir Indien och Turkiet och andra tillväxtländer Frankrike maskiner marknaden.

Frankrikes textiltillverkare maskiner ett historiska bidragit till utvecklingen av textilindustrin, till bomull spinning industrin, de vridna och texturerat garn industri-maskiner, jacquard och Dobby-maskiner, värmefixering maskin, tillhandahållande av icke-vävt tyg till nya sektorer med textil industrin behandlingen och återvinningen av textilmaterial. Frankrikes textilindustrin maskiner när det gäller export rankad sexa i världen.

Frankrike textil maskiner tillverkare Association (UCMTF) ordförande bulunuo·amulina sade: "under en lång tid, vi kollaps av landets plagg och textil marknaden. Nyligen, den europeiska marknaden också hände. Dessa marknader har vänt sig till Kina och Indien och andra länder. Trots Kinas senaste brist på kraft, men det ser bättre ut. Och lokala investeringsincitament från regeringen, Indien marknaden har blivit ganska aktiv. "Medan försäljning återhämtade sig till nivån före den ekonomiska krisen, Frankrikes maskiner textilindustrin ser lovande ut.