Quiltning affärsmöjligheter

Kina är världens mest attraktiva quiltad textilproduktion och konsumtion, det har några av världens mest kraftfulla quiltning textil möjligheter.

Kina att upprätta medel- och långsiktiga strategier för att förbättra nivån på den öppna ekonomin, skapar nya möjligheter för industriell uppgradering av textil

Sedan Kina gick med i WTO, med internationell täckning av bilaterala och regionala frihandelsavtal expanderar och Kinas handel överskott och stora valutareserver, som främjar Kinas textilindustrin att expandera införandet av internationella avancerad utrustning, avancerad teknik, enastående talang, locka nya avancerad tillverkning företag och forsknings- och institutioner, för att påskynda industrin för att förbättra industriella innovationsförmågan är av stor betydelse. 6 år i det nya århundradet, Kina textilutrustning tillverkningsindustrin har gjort betydande framsteg och befordran, inklusive utländska och Hong Kong, Macao och huvudstaden har stått för 38.05%, försäljning 31.34%, exportera leverans värdet 64,3%. Avancerade utländska industriföretag i Kina ledde till fabrikens framsteg och utveckling i inhemska OEM, inse den win-win-situationen.


Dessutom, på grund av globaliseringen, internationalisering av kinesiska marknaden, den kinesiska marknaden är den mest attraktiva i världen, nästan alla de stora namnen i världen är i Kina. Samtidigt den inhemska marknaden är den största industrin Kinas textilindustri, 2000 företag ovan angiven storlek andelen inhemska försäljning till produktion är 67%, nu med 77%.