Strip maskiner industrin hållbar utveckling i Kina

Strip skärande maskinindustrin i Kina efter effekterna av negativa faktorer hemma och utomlands, företag och sammanslutningar samarbetar för att aktivt gå ut i detta predikament och söka nya utveckling och sträva efter en hållbar utveckling.

Band styckning maskin industri hållbar utveckling i Kina, behov, ut ur skogen: att stärka förvaltningen, minska kostnaderna och förbättra kvaliteten och effektiviteten i verksamheten; ägna stor uppmärksamhet åt produktkvalitet, kraftfullt genomföra "kvalitetsstrategin". förbättra oberoende innovationsförmåga, utveckla produkter med oberoende immateriella rättigheter och kärntekniker förbättra marknadsregleringen och att verka, baserat på internationella och inhemska marknader.

Denna metod är avsedd för ett enda bolag, var från inom företaget, för att tömma maskiner industrin som helhet, branschen måste också finnas en rationell, bra konkurrensutsatt miljö, det finns en bra marknad för. I en hållbar utveckling av industriella kluster spelar också en mycket viktig roll. Utveckling av industriella kluster, du kan få följande fördelar: reducerar "fortsätta" ingången, stimulera entreprenörskap och att höja nivån på teknik och innovation effektiv integration av resurser, tillgänglighet av billigare fördelar, förbättring av regionala varumärke effekt, förbättra konkurrenskraften i branschen som helhet. Band i maskiner industrin i hållbar utveckling, svårigheter och det finns alltid några ogynnsamma faktorer, såsom, i omvandlingen och uppgradering av industrin på vägen, också full av möjligheter och utmaningar, men vi är övertygade om att verksamheten hållbart så länge besparingarna kommer att växa, vi kommer att kunna få trubbel.